Ambulance Gator

Ambulance
Gator

Snelle hulp verlening op uw evenement!

Deze gator maakt het mogelijk om medische interventies op moeilijk berijdbare of toegangkelijke terreinen en locaties efficiënter uit te voeren.

De klassieke ambulance of voertuigen van de hulpdiensten zijn vaak te log en te groot voor snelle interventies op een moeilijk berijdbaar terrein of tijdens drukke evenementen. Met de Ambulance-gator van Gators.be willen we een oplossing aanreiken voor een betere en snellere eerstehulpverlening.

De ambulance-gator beschikt over een uitklapbare brancard met wielen. Daarnaast is een stoel voorzien voor een begeleider. Twee klemmen zijn voorzien om eventueel een zuurstoftank vast te zetten. Er is een beschermde ruimte voor een standaard EHBO hulptas. De gator beschikt over een blauw flitslicht voor een goede zichtbaarheid. De gele kleur is idem dito aan die van de klassieke ambulance, eveneens voor de zichtbaarheid overdag en 's nachts.

Er zijn standaard twee plaatsen voorzien in de bestuurderscabine. De passagierszetel kan dichtgeklapt worden indien de brancard volledig plat gelegd moet worden.

Besparing van tijd

Met de ambulance-gator bespaart U tijd, tijd die U te voet dient af te leggen in moeilijke terreinen waar een klassieke ambulance niet kan komen. De gator is wendbaarder en flexibeler in druk en gemengd verkeer op evenementen en heeft een snellere responstijd.

De ambulance-gator is minder belastend voor de vrijwillgers en hulpverleners en kan een extra troef zijn in een snellere en efficiëntere hulpverlening.

Log in

create an account